Facebook

Löydät Erik Bruunin nyt myös Facebookista:
Erik Bruun Design

Käy tykkäämässä!

Yleiset toimitusehdot

 

Hinnat

Sivuillamme näkyvä hinta on voimassaoleva myyntihinta arvonlisäveroineen (24%).

 

Maksutavat

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Bruun Design toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja
lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Suomen
Verkkomaksut Oy.
 
Suomen Verkkomaksut Oy toimii Visa, Visa Electron tai
MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa
syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oy:n välille. Myyjän vastuulla
ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oy on
myös maksun saaja.
Suomen Verkkomaksut Oy, y-tunnus: 2122839-7
Ohjelmakaari 10
40500 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Suomen Verkkomaksut Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Palautusoikeus

Verkkokaupan asiakkailla on kuluttajasuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksensa tai osa siitä neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Tuotteiden palautuksen voi tehdä lähetyksessä ilmoitettuun lähettäjän osoitteeseen. Tilauksen peruutuksen ja tuotteen palautuksen edellytyksenä on, että tuote on samassa kunnossa kuin sitä vastaanottaessa ja että tuotteen palauttaminen tapahtuu viipymättä. Bruun Designin vastaanotettua tuotteen, siitä suoritettu maksu palautetaan toimituskuluineen asiakkaan osoittamalle tilille 14 päivän kuluessa.

Asiakas vastaa kesäkuussa 2014 säädetyn lainsäädännön mukaan palautuskustannuksista.

 

Reklamaatiot

 

 Kaikki toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään seitsemän (7) päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta asiakaspalveluumme tilaus@bruundesign.com. Virheellinen tuote korvataan pääsääntöisesti toimittamalla virheetön tuote tilalle. Mikäli tämä ei ole mahdollista, kyseeseen voi tulla hinnan alennus tai kaupan purku.

 

Tilauksen peruminen

 

 Asiakas voi perua tilauksensa, mikäli toimitus ei ole tapahtunut verkkokaupan ilmoittamassa ajassa. Tilauksen peruutuksesta tulee ilmoittaa asiakaspalveluumme tilaus@bruundesign.com. Pyrimme viipymättä ilmoittamaan asiakkaalle sähköpostilla mikäli toimitusajassa tapahtuu oleellisia muutoksia.Pidätämme oikeuden tilauksen perumiseen mikäli tilattu tuote on loppuunmyyty tai sen saatavuudessa on muita ylitsepääsemättömiä vaikeuksia.

 

Toimitus

 

 Tilauksesta saattaa muodostua useampi toimituserä, mikäli tilauksella on useampi tuote tai tuotteiden saatavuudessa on eroja.

 Toimitustavat

 Postipaketti tai postiennakko
Tilaus toimitetaan lähimpään postitoimistoon noudettavaksi.

 

Toimitus ulkomaille
Ulkomaan toimitukset toimitamme vain postipaketteina.

 


Toimitusajat ja -maksut

 

 Toimitusaika riippuu tilattujen tuotteiden saatavuudesta. Mikäli tuotteen perustietojen yhteydessä ei ole erikseen mainintaa saatavuuden rajallisuudesta, pätevät alla olevat toimitusajat kaikkiin tuotteisiimme. Kysytyimmät tuotteet ovat varastossa ja näiden tuotteiden toimitusaika on 10 työpäivää. Alla olevassa taulukossa toimitusajat ja -kulut eri toimitustavoilla:

 

Toimitustapa Toimitusaika varastotuotteille Toimituskulut
Postipaketti 10 työpäivää 8,50 €
Postiennakko 10 työpäivää 8,50 € + 3,65 €
Toimitukset 21 työpäivää 15 € (EU)
ulkomaille   30 € (muu maailma)

 

 

Bruun Design Oy  ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä eikä tuotteiden virheellisen kunnon tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.

 

Bruun Design Oy pidättää oikeuden muuttaa toimitusehtojaan ilmoituksetta. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

 

Asiakasrekisteri ja rekisteriseloste

 

Asiakastiedot ovat luottamuksellisia eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille ilman asiakkaan suostumusta.

 

Henkilötietojen käyttötarkoitus

 

Asiakas- ja palvelusuhteen hoito, ylläpito ja palvelun kehittäminen.

 

Rekisterinpitäjä ja vastuuhenkilö

 

Bruun Design Oy
Y-tunnus: 2024127-4
Peter Bruun
Kluuvintie 1 C 2
02180 Espoo

 

Rekisterin sisältämät tiedot

 

Etunimi, sukunimi, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maa, puhelinnumero, sähköpostiosoite sekä tehdyt tilaukset.

 

Erimielisyydet

Bruun Design Oy:n ja asiakkaan välistä sopimusta koskevat mahdolliset riita-asiat, mikäli niistä ei päästä sopimukseen, ratkaistaan Helsingin käräjäoikeudessa.